Top 40 legújabb link > Régiség, antikvitás - wyw.hu

Tartalom:

regiseg.wyw.hu

Euzinos zsolnay felvásárlás
Euzinos zsolnay felvásárlás
http://keszpenz-fizetes.hu/

​Azonnali készpénzért vásárolunk Zsolnay, Herendi porcelánokat fali és karórákat magyar és külföldi érmeket, bútorokat szőnyegeket és bármilyen antik műtárgyat. Keressen minket Budapest első kerület alagút utca 4. ALAGÚT ANTIK

keszpenz-fizetes.hu
Régiség és hagyaték felvásárlás
Régiség és hagyaték felvásárlás
http://mindenamiantik.hu/

​Régiségek, régi bútorok azonnali készpénzes felvásárlásával várjuk minden kedves régi és új ügyfelünk jelentkezését üzleteinkben. Amennyiben van eladó aránya, ezüstje bármilyen régisége, keressen fel minket és a napi legjobb, aktuális áron tudjuk megvásárolni öntől az értéktárgyakat.

mindenamiantik.hu
belyegvilag.net - Érdekes bélyegek a világból
belyegvilag.net - Érdekes bélyegek a világból
http://belyegvilag.net/

A Bélyeg Világ weboldalon érdekes cikkeket, szórakoztató történeteket olvashatunk ritka, régi bélyegekről. Az oldalon piactér is vár, ahol lehetőség van eladni- venni, bélyegeket hirdetni.

belyegvilag.net
Vásároljon antik tárgyakat online! - treffshop.hu
Vásároljon antik tárgyakat online! - treffshop.hu
http://treffshop.hu/

Régiséget webáruházból? Kattintson és válogasson nálunk! Régi varrógépek, antik órák, rádiók, székek, asztalok, komódok, és vitrinek ellenőrzött minőségben házhozszállítással is! Ha szeretné különleges stílusban berendezni az otthonát, ha olyan tárgyat keres, aminek tényleg története van, vagy csak különleges darabokra vágyik, nézzen szét nálunk! Valódi, értékes, ellenőrzött darabok, vidám apróságok, csecsebecsék kedvező áron. Eladni szeretne? Töltse fel hozzánk! Gazdagítsa gyűjteményét velünk! Kérdés esetén hívjon bátran.

treffshop.hu
Régiség felvásárlás Budapest és Érd
Régiség felvásárlás Budapest és Érd
http://antikexpressz.hu/

Régiség eladásán gondolkozik? Régiség felvásárlás készpénzért, értékbecsléssel. Ingyenes értékbecsléssel a legjobb piaci árat biztosítjuk eladásra kívánt tárgyának. Elsősorban régiségeket, hagyatékot és antik bútorokat vásárolunk. De természetesen arany és ezüst felvásárlást is végzünk kiemelt áron. Régiség felvásárlást Budapesten, Érden és országosan biztosítunk.

antikexpressz.hu
Régiség felvásárlás azonnal
Régiség felvásárlás azonnal
http://azonnalikeszpenz.hu/

Régiség felvásárlás azonnal készpénzért. Régiség felvásárláskor ingyenes értékbecslést és kiszállást biztosítunk. Több mint 40 éves tapasztalattal végezzük a munkánkat. Így hagyatékok, régiségek felvásárlásakor biztos segítséget tudunk nyújtani. Régiségek, antik bútorok, festmények, arany és ezüst tárgyak, ékszerek felvásárlását végezzük. Forduljon bizalommal hozzánk.

azonnalikeszpenz.hu
Eredeti keleten készült kelim
Eredeti keleten készült kelim
http://www.agas.hu/keleti-perzsaszonyeg-ismerteto/csomozasi-eljarasok.htm

Az Aga's Perzsaszőnyegek eredeti keleti kelim szőnyegeket forgalmaznak, valamint mindemellett a boltjukban találhatóak egyéb dísztárgyak és ajándéktárgyak, keleti portékák. Állandó akciókkal szolgálnak, valamint minden terméküket a weblapon is meg lehet tekinteni és rendelni.

www.agas.hu
Keleti és perzsa szőnyeg bolt Budapest
Keleti és perzsa szőnyeg bolt Budapest
http://keletiszonyegbolt.hu/

Perzsa szőnyegek Budapest szívében. Tekintse meg perzsa szőnyegeinket, vagy a keleti világ más tájairól származó különleges szőnyeg költeményeket. Nálunk talál afgán, pakisztáni, kelim, szumák, dzsadzsim, aubusson és egyéb szőnyegeket. Az öreg antik szőnyegtől, a modern keleti szőnyegeken át a mokett, szőtt, és csomózott szőnyegekig széles termékpalettával várjuk.

keletiszonyegbolt.hu
Keleti szőnyegek elérhető áron
Keleti szőnyegek elérhető áron
http://www.keletiszonyeg.eu/

Szőnyeget vásárolna elérhető áron! Akkor Ön jó helyen jár! A keletiszonyeg.eu weboldalon biztosan megtalálja a hatalmas választékból az Önnek leginkább megfelelő termékünket. Több féle szűrést is végre hajthat, hogy megtalálja a tökéletes darabot (szín, méret, mintázat.. stb.) Kellemes és sikeres vásárlást kívánunk!

www.keletiszonyeg.eu
Régiség felvásárlás
Régiség felvásárlás
http://regisegfelvasarlas.net/

Régiség felvásárlás Miskolcon. Keresünk antik bútorokat, festményeket, porcelánokat, régi használati tárgyakat, vitrintárgyakat, és mindent, ami régiség. Teljes hagyaték felvásárlás is.

regisegfelvasarlas.net
Online antikvárium, antikvar.hu
Online antikvárium, antikvar.hu
http://antikvar.hu/

Antikvárium.hu az Ön igényeit teljes mértékben kiszolgáló antikvárium. Széles témaválasztékú és folyamatosan frissülő antikvárium. Pont ezért, mi rendelkezünk Budapesten a legnagyobb kínálattal, sőt mi több nálunk a legolcsóbb a házhozszállítás is. De lehetőség a van a megvásárol antikváriumi könyvek ingyenes személyes átvételére boltunkban.

antikvar.hu
Chronoweb a márkás karórák oldala
Chronoweb a márkás karórák oldala
http://www.chronoweb.hu

Márkás karórák vétele eladása Budapesten. Adás-vétel: Elsősorban a következő márkájú órák érdekelnének: Patek Philippe, Rolex, Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Breguet, Breitling, IWC Schaffhausen, Panerai, Omega, Heuer (itt leginkább a régi Heuer-ek), Vacheron Constantin, de természetesen más gyártóknak is vannak kiemelkedően értékes órái. Régi és új órák is egyaránt érdekesek lehetnek!

www.chronoweb.hu
Eladó régiségek
Eladó régiségek
http://antik-gyujtemeny.aprohirdetes.biz/elado-regiseg-mid-775

Válogasson eladó régiségek és antikvitások között. Igazán jó ajánlatokat és kincseket találhat nálunk. Ingyenesen böngészhet, és a hirdetést is ingyen töltheti fel. Próbálja ki!

antik-gyujtemeny.aprohirdetes.biz
Könyvmegálló - Online közösségi könyváruház
Könyvmegálló - Online közösségi könyváruház
http://www.konyvmegallo.hu

A konyvmegallo.hu egy online közösségi könyváruház. Az oldalon a regisztráló felhasználók vásárolhatnak és eladhatnak új és használt könyveket, papírrégiségeket. Az oldal szeretne túlmutatni egy webáruházon és egy könyv és kultúra szerető közösségi oldallá válni. www.konyvmegallo.hu

www.konyvmegallo.hu
Könyv felvásárlás Budapest
Könyv felvásárlás Budapest
http://konyvfelvasarlas.com/

Amennyiben könyv felvásárlás válik szükségessé, hívja munkatársainkat, megfelelő áron megszámítjuk és átvesszük teljes könyvtárát, akár hagyatékból megmaradt, akár költözés miatt nehezen elhelyezhető könyvekről van szó. Nem kizárólag régiségeket vásárolunk, hanem bármilyen könyvek szóba jöhetnek könyv felvásárlás tekintetében, hívjon minket bizalommal a könyv felvásárlás oldalon található elérhetőségeken.

konyvfelvasarlas.com
Antikvárium a belvárosban
Antikvárium a belvárosban
http://antikvarium-konyv.com/

Az antikvárium helyileg a Ráday utcában található, ám kényelmi okokból akár online is ki lehet választani és meg lehet vásárolni a kiválasztott könyveket. Az antikvárium oldalon közzé tettünk hasznos információkat, elsősorban iskolás gyermekek számára, mint például az olvasónapló felépítése, kötelező olvasmányok listája, klasszikus írók rövid életrajza, stb. Az antikvárium oldalon széles körben lehet tájékozódni, valamint a szükséges könyvek beszerzése is könnyedén kivitelezhető.

antikvarium-konyv.com
Régiségvásár Egerben
Régiségvásár Egerben
http://www.regisegvasareger.hu/

Az ország leghangulatosabb régiségvására... MINDEN HÓNAP 3. VASÁRNAPJÁN 7-16 ÓRÁIG Egerben a Buszpályaudvar mellett a Bazilika mögött. További infó: Galyó Béla 06/309550550 és a Weboldalunkon Kivételes és egyedülálló hangulatát a remek helyszín, és az ország szinte minden részéből érkező több mint száz árus garantálja! Itt, minden adott egy igazán hangulatos vásárhoz: Büfék, éttermek, ingyenes parkolók! Történelmi korok hangulatát idéző környezetben a Bazilika (Érseki Főszékesegyház) mögötti zöldövezetben!

www.regisegvasareger.hu
Arany érme vásárlás
Arany érme vásárlás
http://www.aranymagyarorszag-art.hu/

Arany érme vásárlás, gyors házhoz szállítással. Vásároljon arany érméket kínálatunkból, elérhető áron!

www.aranymagyarorszag-art.hu
OLDTIMER-értékbecslés
OLDTIMER-értékbecslés
http://www.autoertekbecsles.hu

Hivatalos OLDTIMER értékbecslés Nyugat-európai adatbázis segítségével (ClassicData). Igazságügyi műszaki szakértő által készített, írásos szakvélemény. A magyarországi eklektikus veterán autó és motorkerékpár árak ismeretében segítség lehet a szakmailag elismert adatbázis felhasználása, a német anyavállalat szakértőjeként végzem ezt a tevékenységet. A kétszeres, leellenőrzött szakértői vizsgálat alapja a megfelelő, a piaci kereslet-kínálatot legjobban közelítő értékmeghatározásnak. ADÁS-VÉTEL esetén hívjon, hogy segíthessek! Tevékenységem az ország egész területén végzem, lehetőség van üzemképtelen állapot értékmeghatározására is.

www.autoertekbecsles.hu
Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!
Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!
http://www.koronaportal.hu

A Korona pénzrendszer bemutatása 1892-től a Pengő bevezetéséig a Korona Portál segítségével. Megtekinthető az összes vert korona és fillér érme évszám szerint, megtudhatjuk, hogy mennyit is ér egy-egy érme, illetve mely érmék a ritkábbak. Különleges Korona érmés tárgyak, és ékszerek illetve érmés borítékok is fellelhet aki benéz hozzánk!

www.koronaportal.hu
Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!
Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!
http://www.pengoportal.hu

A Pengő pénzrendszer bemutatása 1926-tól a Forint bevezetéséig a Pengő Portál segítségével. Ritkaságok, régi pengős rolnik bemutatása, különleges pengő érmés csomagolt hivatalos kiadások, fórumozási lehetőség és sok más érdekesség a Pengő érmével kapcsolatban! Van lehetőség megtudni, hogy mennyit is ér egy Pengő érme!

www.pengoportal.hu
LOGI-VÁR
LOGI-VÁR
http://www.logivar-fajatek.hu

A fa építőjáték 3 kicsi gerendatípust tartalmaz. A játék különlegessége hogy ezek az elemek kompatibilisek egymással (nincs szükség külön tető, ajtó és egyéb összekötő elemre), ezáltal a gyerekek bárhogyan kötik egymásba az alkatrészeket valami érdekes térbeli konstrukciót sikerül megalkotniuk. A legegyszerűbb építményekből kiindulva mint pl. karám, a legkomplikáltabb makettekig bármi megépíthető.

www.logivar-fajatek.hu
Régi retro játékok webáruháza
Régi retro játékok webáruháza
http://fantasmania.hu/retro-m-20.html

Retro játékok a Fantasmania Figura- Játékboltban! Áruházunkban figura érdekességek, ritka vagy régebbi játékok is megtalálhatóak, kis darabszámban. A figurákat, játékokat szöveges leírással látjuk el és saját készítésű képekkel (katalógusképek helyett ) töltjük fel, a jobb tájékozódás érdekében. Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Nézzen be webáruházunkba és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, gyűjtői figurák és gyermekjátékok nagy választékával várjuk!

fantasmania.hu
Antik óra javítás
Antik óra javítás
http://ora.ucoz.com/

Minden fajta óra javítása, elemcsere, szíj csere, üvegcsere, tok-szíj polírozása, antik óra javítás, felvásárlás. Felvásárolunk - Calvin Klein, Cartier,Certina, Citizen, Doxa, Festina,Fossil, Longiness, Police, Rado, Rolex, SecLuxusuhren, A. Lange & Söhne, Alain Silberstein, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Blancpain, Breguet, Breitling, Bulgari, Cartier, Chopard, Chronoswiss, Concord, Corum, Dubey & Schaldenbrand, Du Bois, Ebel, Eberhard & Co., Eterna, Fortis, Franck Muller, Gérald Genta, Girard-Perregaux, Glashütte Original, Hanhart, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Maurice Lacroix, Montblanc, Movado, Mühle, Nomos, Officine Panerai, Omega, Oris, Patek Philippe, Paul Picot, Philippe Charriol, Piaget, Porsche Design, Rado, Revue Thommen, Rolex, Sinn, Sothis, Tag Heuer, TechnoMarine, Tudor, Tutima, Ulysse Nardin, Union, Vacheron Constantin, Zenith, Tissot

ora.ucoz.com
Magyar Pénzverő Zrt.
Magyar Pénzverő Zrt.
http://www.penzvero.hu

A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem az alábbi termékeket és szolgáltatásokat ajánlja megrendelői számára: Emlékérmek nemes- és színesfémből kiemelkedő eseményekre, évfordulókra, egyéb jelentős alkalmakra, egyedi kivitelezésben és egyedi igények szerint. Szerszámacélok vákuum-hőkezelése. 2003 őszétől vésnöktanulók gyakorlati képzése folyik a Magyar Pénzverő Zrt-nél, a legtapasztaltabb szakemberek irányításával.

www.penzvero.hu
PannonBook Antikvárium
PannonBook Antikvárium
http://www.pannonbook.hu

Antikvárium online, ahol a számtalan könyv, illetve könyvritkaság mellett kortárs festmények, metszetek, térképek, képeslapok és képregények is helyet kapnak. Webáruházunkból Ön otthonából is rendelhet, futárszolgálatunk olcsón, gyorsan házhoz szállít.

www.pannonbook.hu
VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
http://veteranpark.hu

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására. A VeteránPark indulásakor több mint 200 veterán autó- és motormárka rövid leírása került fel az oldalra. A veterán márkaleírásokhoz kapcsolódóan pedig több mint 4000 veterán korú jármű neve és gyártási időszaka érhető el, melyekről új oldalon részletes leírás, bemutató készíthető.

veteranpark.hu
Éremshop - Tóth Numizmatika
Éremshop - Tóth Numizmatika
http://www.eremshop.hu/regi_penz

Ha szereti az értékes és ritka pénzeket, ha most ismerkedik a numizmatikával, akkor nézzen körül web áruházunkban. Ajánlatunkból: - régi pénzek - aranyforintok - arany pénzek - érmék - érem.

www.eremshop.hu
Óváros Galéria - Veszprém
Óváros Galéria - Veszprém
http://www.ovarosantik.com

Veszprém szívében, az Óváros Téren található az Óváros Galéria, mely régi és antik műtárgyak, bútorok, porcelánok és fegyverek adásával és vételével foglalkozik, akár bizományosan is.

www.ovarosantik.com
Kovácsoltvas termékek
Kovácsoltvas termékek
http://www.denkekandallo.hu/kovacsoltvas-termekek.html

Antik kovácsoltvas termékek: kapuk, ablakrácsok, korlátok - Denke Kandalló

www.denkekandallo.hu
Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
http://www.eskuvoikocsi.hu/

Különleges élményben lehet része annak, aki veterán autóval akarja emlékezetessé tenni élete kimagasló eseményét. Igazi látványelem egy korabeli veterán autó, mely végig kíséri az esküvő napját. Gyakran több év után is felemlegetik a vendégek. Az esküvői képeken is nagyszerű kiegészítője az ifjú párnak. Nem igazán lehet átadni azt az érzést, amikor egy veterán autó begurult egy olyan polgármesteri hivatal elé, ahol torlódás miatt, már ott várakozott egy S Mercedes, egy Audi A8, egy Nissan Murano és egy strech limuzin. Több száz ember gyűlt össze megnézni azt az ifjú párt, amelyik a veterán esküvői kocsival érkezett. Vajon miért? :)

www.eskuvoikocsi.hu
Veterán Apró
Veterán Apró
http://veteranapro.hu

Ingyenes apróhirdetési oldal veterán járművek, alkatrészek és kiegészítők számára.

veteranapro.hu
PiacHIREK.hu - Hol és mikor?
PiacHIREK.hu - Hol és mikor?
http://www.piachirek.hu/index/index.php

Fix és időszakos régiségpiacok, helyi piacok, régiségboltok, antikváriumok, éremboltok országszerte, időpontokkal, címekkel városok szerint lebontva.

www.piachirek.hu
Dicső Ágnes festményrestaurátor
Dicső Ágnes festményrestaurátor
http://www.festmenyrestaurator.hu

Több mint tízéves gyakorlattal rendelkező szakképzett, diplomás restaurátor végzi vászonra, fatáblára és egyéb hordozókra (pl. karton, fémlemez) készült festmények teljes restaurálását (tisztítás, konzerválás, dublírozás, retusálás), gyűjtemények gondozását – karbantartó restaurálást, festmények hitelességének vizsgálatát, képkeretek restaurálását, újrakeretezést. Paintings conservator in Budapest. Full conservation and restoration of canvas paintings, wood panel paintings, and artworks on other supports (e.g. card, metal plates) (including cleaning, conservation/consolidation, lining and retouching). Condition assessment, care of collections – maintenance and restoration. Restoration of frames (structural enhancement, woodcarving, repairing deficiencies in blondel frames, gilding), reframing.

www.festmenyrestaurator.hu
Antik - régiség apróhirdetés
Antik - régiség apróhirdetés
http://aprohirdetes-ingyen.hu/ekszer-antik-ajandek-elado-hirdetes/regiseg-re ...

Eladó régi tárgyak, eszközök, bútorok, szobrok, antikáru és más régiségek hirdetése. Ha Ön antik holmikat, régi tárgyakat keres vagy kínál, akkor apróhirdetését itt ingyenesen feladhatja.

aprohirdetes-ingyen.hu
Kovácsoltvas restaurálás
Kovácsoltvas restaurálás
http://www.diszmukovacs.hu/kovacsoltvas/restauralas

Kovácsoltvas alkotások restaurálása, a hiányzó részek pótlása, a felújított művek korszerű korrózióvédelme. Kapuk, kerítések, lámpák, fémútorok, díszfegyverek, antik hangszerek fém alkatrészeinek javítása.

www.diszmukovacs.hu
Ingyen Bazár - régiség hirdetések országosan
Ingyen Bazár - régiség hirdetések országosan
http://www.ingyenbazar.hu/index.php?option=com_adsmanager&page=search&catid=42

Ingyen hirdetés feladása Magyarország egyetlen gömbpanorámás bazár oldalán!

www.ingyenbazar.hu
Kézműves műhely
Kézműves műhely
http://rafia.hu

A magyar kézművességet bemutató oldal kézművesekkel és munkáikkal.Hagyományainkhoz kapcsolodó hírek , érdekességek.Sok ismeretanyag mindenről ami a kézművességel kapcsolatos.

rafia.hu
Arlea-Art restaurátor
Arlea-Art restaurátor
http://www.arlea-art.com/

Porcelán, kerámia üveg disztárgyak és régészeti leletek valamint velencei tükör és üvegmozaikos tárgyak restaurálása

www.arlea-art.com
Antik könyvek a Vaterán
Antik könyvek a Vaterán
http://www.vatera.hu/konyv_ujsag_antik_konyvek_c1258.html

Antik könyvek online vásárlása és eladása a Vaterán. Árverési lehetőségek.

www.vatera.hu
Oldal leírása
regiseg.wyw.hu: Régiség katalógus. Antikvitás, antik tárgyak. Múzeumok, galéria, könyvek, szőnyeg, kerámia, bútor.
Gyűjteményünkben 184 válogatott régiség, antikvitás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15955