Top 40 legújabb link > Régiség, antikvitás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Antik páncélszekrény szállítás, szervíz, nyitás
https://movers.hu/pancelszekreny-szallitas/

Vállalkozásunk több évtizede foglalkozik páncélszekrény szállítással. Ezen belül elsősorban antik páncélszekrényekkel (Bécsi, Polzer, Arnheim stb...) Vállaljuk ilyen páncélszekrények dobogóra helyezését, helyszíni nyitását, kulcs készítását. Tekintse meg képgalériánkat, kérjen árajánlatot

Antik páncélszekrény szállítás, szervíz, nyitás
Kerámia termékek, kézműves használati,-és dísztárgyak
https://fazekashaz-holloko.unas.hu/keramia-termekek

Ajándékozza meg szeretteit a Fazekasház Hollókő kézműves tárgyaival. Kerámia termékek, használati,-és dísztárgyak, konyhai eszközök a fazekasmesterség hagyományos eljárásaival készítve, családi hagyomány útján. Rendeljen webáruházunkból egyszerűen, vagy látogasson el hozzánk, ha a gyönyörű Hollókőn jár.

Kerámia termékek, kézműves használati,-és dísztárgyak
Régiség felvásárlás Budapesten
https://aranyfelvasarlasok.hu/regiseg-felvasarlas/

Antik régiség felvásárlás Régiség felvásárlás magas áron az egész országban díjtalan kiszállással és díjmentes értékbecsléssel. Antik bútor, komplett hagyaték, ezüst és arany felvásárlás a legmagasabb áron. Keresünk továbbá csillárt, szőnyeget, antik tárgyakat, asztalt, szekrényt, képeslapokat.

Régiség felvásárlás Budapesten
Antik tárgyak, régiség felvásárlás
https://regiseges.hu/

A régiség felvásárlás, régiségekről való tanulás folyamata sosem érhet véget, általuk tanulmányozni kezdjük a történelmet, a stílusokat, a technológiákat. A régiségek nem egy-egy külön világban léteznek, hiszen a szellemi áramlatok egyformán hatást gyakorolnak rájuk. A régiségekről való tudás megszerzése tehát egy hosszú folyamat, értékesítésükhöz meghatározásokra, tárgyleírásokra van szükség, melyhez nagy információhalmaz birtokában kell lenni. A régiségek sokfélesége miatt nehéz konkréten meghatároznunk, hogy mi mindent veszünk, de az alábbiakban egy felsorolással szeretnénk áttekintést nyújtani ezekről. Kerámia és porcelán, üveg, ezüst, bronz, ötvöstárgyak, órák, szőnyegek, falikárpitok, régi textilek, régi játékok, karácsonyfadíszek, egyéb gyűjtemények.

Antik tárgyak, régiség felvásárlás
Hagyatékok, régiségek felvásárlása
https://www.hagyatekos.hu/

Felvásároljuk hagyatékait, antik és régi tárgyait, érdekes apróságokat, lakásfelszerelést, bizsut ezen kívül a későbbi időkből származó retro használati és dísztárgyakat is. A retró termékek közül legyen kerámia, üveg, textil, fa, fém vagy műanyag mi ajánlatot teszünk az cikkere. Bizsuk közül veszünk színes, műanyag nagygolyós gyöngysorokat, karkötőket, strasszokkal díszített nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket, üveg, porcelán gyöngyökből fűzött kiegészítőket, klipszeket, brossokat, hajtűket.

Hagyatékok, régiségek felvásárlása
Régiségek, antikvitás felvásárlása
https://www.keszpenz-azonnal.hu

Régiségeivel, hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, antik bútoraival, illetve régi Zsolnay és Herendi porcelánjaival keressen fel minket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Mikor nézett körül utoljára padlásán, régiségei vagy hagyatékai között? Ismeri elhanyagolt festményei jelenlegi értékét? Ha nem, keressen fel minket, és mi megmondjuk! Teljes hagyaték felvásárlás, régiség felvásárlás, azonnali készpénzért, lakásürítéssel is! Ingyenes értékbecslés és kiszállás országszerte.

Régiségek, antikvitás felvásárlása
Rehorovics Anita festmény restaurálás
http://festo-restaurator.info/

Rehorovics Anita festőművész, festmény restaurátor.

Rehorovics Anita festmény restaurálás
NumizMarket - Mert gyűjteni jó.
http://numizmarket.hu

Régi pénzek, numizmatikai tételek adás-vétele. Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatók magyar érmék és bankjegyek, külföldi pénzek, ezüst pénzek és számos numizmatikai kellék. Tekintse meg kínálatunkat!

NumizMarket - Mert gyűjteni jó.
Hagyaték felvásárlás - Porcelán, festmény, bútor
http://www.regisegvetel.hu/

Megbízható partnert keres teljes hagyaték felvásárlásra? Jó helyen jár! A mi vállalásunk gondozásba venni a régi idők emlékeit. Szolgáltatásainkhoz tartozik többek között a bútor felvásárlás, és a könyv felvásárlás is. Keressen minket bármilyen régiséggel kapcsolatos ügyben telefonon, e-mailben!

Hagyaték felvásárlás - Porcelán, festmény, bútor
Régiségfelvásárlás Budapest
http://regisegfelvasarlas.info/

Régiségfelvásárlás - Régi és Antik órák, festmények, kitüntetések, érmék, pénzek, porcelán, festmény, ékszerek és hangszerek felvásárlása Budapesten KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK mindenféle nagy értékű vagy érdekes műtárgyat, komplett gyűjteményeket, szakmai specifikus hagyatékokat! Üzletünk minden típusú régiséget (A-Z-ig) és komplett hagyatékot azonnali készpénzfizetéssel felvásárol. Értékesíthető tárgyait megvásároljuk a piacképtelen de más számára hasznos tárgyakat (pl: ruhanemű, konyhai és háztartási eszközök, egyéb tárgyakat) segélyszervezeten keresztül eljuttatjuk a rászorulóknak. Ami tényleges lom annak a szakszerű (akár szelektív) elszállítását munkatársainkkal megoldjuk. A lakás teljes kiürített állapotáról (akár határidőre is) gondoskodunk. Lakásán és üzletünkben azonnali készpénzfizetéssel állunk rendelkezésére!

Régiségfelvásárlás Budapest
Galériák Magyarországon
http://www.programturizmus.hu/kategoria-galeria.html

Magyarország művészeti értékei Önre várnak. Fedezze fel a számtalan galéria rejtett kincseit. Oldalunkkal szeretnénk segíteni a művészetek iránt érdeklődőknek, hogy mindenki megtalálja a számára legérdekesebb helyszínt.

Galériák Magyarországon
Bútorrestaurálás
http://asztalosrestaurator.wixsite.com/kezdolap

Bútor és egyéb fából készült régiségek felújítása kizárólag sellakpolitúrral és hagyományos technikákkal. Kárpitozás minőségi anyagokkal teljes lebontással és rugó újrafűzéssel, afrik, lószőr és vatta töméssel. Galériák és lépcsők építése fenyő vagy tölgy faanyagból.

Bútorrestaurálás
Antik Porta eladó régiségek
http://www.antikporta.hu

Minden ami 1990 előtt készült korhű antik régiség vagy retro darab. Ingyenes hirdetésfeladással várjuk kedves látogatóinkat online piacterünkön. Oldalunk nem csak a hirdetésekre koncentrál hanem folyamatosan fejlődik egy régiségek és művészeti alkotások iránt érdeklődő közösség formálás irányába.

Antik Porta eladó régiségek
Euzinos zsolnay felvásárlás
http://keszpenz-fizetes.hu/

​Azonnali készpénzért vásárolunk Zsolnay, Herendi porcelánokat fali és karórákat magyar és külföldi érmeket, bútorokat szőnyegeket és bármilyen antik műtárgyat. Keressen minket Budapest első kerület alagút utca 4. ALAGÚT ANTIK

Euzinos zsolnay felvásárlás
Régiség és hagyaték felvásárlás
http://mindenamiantik.hu/

​Régiségek, régi bútorok azonnali készpénzes felvásárlásával várjuk minden kedves régi és új ügyfelünk jelentkezését üzleteinkben. Amennyiben van eladó aránya, ezüstje bármilyen régisége, keressen fel minket és a napi legjobb, aktuális áron tudjuk megvásárolni öntől az értéktárgyakat.

Régiség és hagyaték felvásárlás
belyegvilag.net - Érdekes bélyegek a világból
http://belyegvilag.net/

A Bélyeg Világ weboldalon érdekes cikkeket, szórakoztató történeteket olvashatunk ritka, régi bélyegekről. Az oldalon piactér is vár, ahol lehetőség van eladni- venni, bélyegeket hirdetni.

belyegvilag.net - Érdekes bélyegek a világból
Vásároljon antik tárgyakat online! - treffshop.hu
http://treffshop.hu/

Régiséget webáruházból? Kattintson és válogasson nálunk! Régi varrógépek, antik órák, rádiók, székek, asztalok, komódok, és vitrinek ellenőrzött minőségben házhozszállítással is! Ha szeretné különleges stílusban berendezni az otthonát, ha olyan tárgyat keres, aminek tényleg története van, vagy csak különleges darabokra vágyik, nézzen szét nálunk! Valódi, értékes, ellenőrzött darabok, vidám apróságok, csecsebecsék kedvező áron. Eladni szeretne? Töltse fel hozzánk! Gazdagítsa gyűjteményét velünk! Kérdés esetén hívjon bátran.

Vásároljon antik tárgyakat online! - treffshop.hu
Régiség felvásárlás Budapest és Érd
http://antikexpressz.hu/

Régiség eladásán gondolkozik? Régiség felvásárlás készpénzért, értékbecsléssel. Ingyenes értékbecsléssel a legjobb piaci árat biztosítjuk eladásra kívánt tárgyának. Elsősorban régiségeket, hagyatékot és antik bútorokat vásárolunk. De természetesen arany és ezüst felvásárlást is végzünk kiemelt áron. Régiség felvásárlást Budapesten, Érden és országosan biztosítunk.

Régiség felvásárlás Budapest és Érd
Régiség felvásárlás azonnal
http://azonnalikeszpenz.hu/

Régiség felvásárlás azonnal készpénzért. Régiség felvásárláskor ingyenes értékbecslést és kiszállást biztosítunk. Több mint 40 éves tapasztalattal végezzük a munkánkat. Így hagyatékok, régiségek felvásárlásakor biztos segítséget tudunk nyújtani. Régiségek, antik bútorok, festmények, arany és ezüst tárgyak, ékszerek felvásárlását végezzük. Forduljon bizalommal hozzánk.

Régiség felvásárlás azonnal
Eredeti keleten készült kelim
http://www.agas.hu/keleti-perzsaszonyeg-ismerteto/csomozasi-eljarasok.htm

Az Aga's Perzsaszőnyegek eredeti keleti kelim szőnyegeket forgalmaznak, valamint mindemellett a boltjukban találhatóak egyéb dísztárgyak és ajándéktárgyak, keleti portékák. Állandó akciókkal szolgálnak, valamint minden terméküket a weblapon is meg lehet tekinteni és rendelni.

Eredeti keleten készült kelim
Keleti és perzsa szőnyeg bolt Budapest
http://keletiszonyegbolt.hu/

Perzsa szőnyegek Budapest szívében. Tekintse meg perzsa szőnyegeinket, vagy a keleti világ más tájairól származó különleges szőnyeg költeményeket. Nálunk talál afgán, pakisztáni, kelim, szumák, dzsadzsim, aubusson és egyéb szőnyegeket. Az öreg antik szőnyegtől, a modern keleti szőnyegeken át a mokett, szőtt, és csomózott szőnyegekig széles termékpalettával várjuk.

Keleti és perzsa szőnyeg bolt Budapest
Keleti szőnyegek elérhető áron
http://www.keletiszonyeg.eu/

Szőnyeget vásárolna elérhető áron! Akkor Ön jó helyen jár! A keletiszonyeg.eu weboldalon biztosan megtalálja a hatalmas választékból az Önnek leginkább megfelelő termékünket. Több féle szűrést is végre hajthat, hogy megtalálja a tökéletes darabot (szín, méret, mintázat.. stb.) Kellemes és sikeres vásárlást kívánunk!

Keleti szőnyegek elérhető áron
Régiség felvásárlás
http://regisegfelvasarlas.net/

Régiség felvásárlás Miskolcon. Keresünk antik bútorokat, festményeket, porcelánokat, régi használati tárgyakat, vitrintárgyakat, és mindent, ami régiség. Teljes hagyaték felvásárlás is.

Régiség felvásárlás
Online antikvárium, antikvar.hu
http://antikvar.hu/

Antikvárium.hu az Ön igényeit teljes mértékben kiszolgáló antikvárium. Széles témaválasztékú és folyamatosan frissülő antikvárium. Pont ezért, mi rendelkezünk Budapesten a legnagyobb kínálattal, sőt mi több nálunk a legolcsóbb a házhozszállítás is. De lehetőség a van a megvásárol antikváriumi könyvek ingyenes személyes átvételére boltunkban.

Online antikvárium, antikvar.hu
Chronoweb a márkás karórák oldala
http://www.chronoweb.hu

Márkás karórák vétele eladása Budapesten. Adás-vétel: Elsősorban a következő márkájú órák érdekelnének: Patek Philippe, Rolex, Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Breguet, Breitling, IWC Schaffhausen, Panerai, Omega, Heuer (itt leginkább a régi Heuer-ek), Vacheron Constantin, de természetesen más gyártóknak is vannak kiemelkedően értékes órái. Régi és új órák is egyaránt érdekesek lehetnek!

Chronoweb a márkás karórák oldala
Eladó régiségek
http://antik-gyujtemeny.aprohirdetes.biz/elado-regiseg-mid-775

Válogasson eladó régiségek és antikvitások között. Igazán jó ajánlatokat és kincseket találhat nálunk. Ingyenesen böngészhet, és a hirdetést is ingyen töltheti fel. Próbálja ki!

Eladó régiségek
Könyvmegálló - Online közösségi könyváruház
http://www.konyvmegallo.hu

A konyvmegallo.hu egy online közösségi könyváruház. Az oldalon a regisztráló felhasználók vásárolhatnak és eladhatnak új és használt könyveket, papírrégiségeket. Az oldal szeretne túlmutatni egy webáruházon és egy könyv és kultúra szerető közösségi oldallá válni. www.konyvmegallo.hu

Könyvmegálló - Online közösségi könyváruház
Könyv felvásárlás Budapest
http://konyvfelvasarlas.com/

Amennyiben könyv felvásárlás válik szükségessé, hívja munkatársainkat, megfelelő áron megszámítjuk és átvesszük teljes könyvtárát, akár hagyatékból megmaradt, akár költözés miatt nehezen elhelyezhető könyvekről van szó. Nem kizárólag régiségeket vásárolunk, hanem bármilyen könyvek szóba jöhetnek könyv felvásárlás tekintetében, hívjon minket bizalommal a könyv felvásárlás oldalon található elérhetőségeken.

Könyv felvásárlás Budapest
Antikvárium a belvárosban
http://antikvarium-konyv.com/

Az antikvárium helyileg a Ráday utcában található, ám kényelmi okokból akár online is ki lehet választani és meg lehet vásárolni a kiválasztott könyveket. Az antikvárium oldalon közzé tettünk hasznos információkat, elsősorban iskolás gyermekek számára, mint például az olvasónapló felépítése, kötelező olvasmányok listája, klasszikus írók rövid életrajza, stb. Az antikvárium oldalon széles körben lehet tájékozódni, valamint a szükséges könyvek beszerzése is könnyedén kivitelezhető.

Antikvárium a belvárosban
Régiségvásár Egerben
http://www.regisegvasareger.hu/

Az ország leghangulatosabb régiségvására... MINDEN HÓNAP 3. VASÁRNAPJÁN 7-16 ÓRÁIG Egerben a Buszpályaudvar mellett a Bazilika mögött. További infó: Galyó Béla 06/309550550 és a Weboldalunkon Kivételes és egyedülálló hangulatát a remek helyszín, és az ország szinte minden részéből érkező több mint száz árus garantálja! Itt, minden adott egy igazán hangulatos vásárhoz: Büfék, éttermek, ingyenes parkolók! Történelmi korok hangulatát idéző környezetben a Bazilika (Érseki Főszékesegyház) mögötti zöldövezetben!

Régiségvásár Egerben
Arany érme vásárlás
http://www.aranymagyarorszag-art.hu/

Arany érme vásárlás, gyors házhoz szállítással. Vásároljon arany érméket kínálatunkból, elérhető áron!

Arany érme vásárlás
OLDTIMER-értékbecslés
http://www.autoertekbecsles.hu

Hivatalos OLDTIMER értékbecslés Nyugat-európai adatbázis segítségével (ClassicData). Igazságügyi műszaki szakértő által készített, írásos szakvélemény. A magyarországi eklektikus veterán autó és motorkerékpár árak ismeretében segítség lehet a szakmailag elismert adatbázis felhasználása, a német anyavállalat szakértőjeként végzem ezt a tevékenységet. A kétszeres, leellenőrzött szakértői vizsgálat alapja a megfelelő, a piaci kereslet-kínálatot legjobban közelítő értékmeghatározásnak. ADÁS-VÉTEL esetén hívjon, hogy segíthessek! Tevékenységem az ország egész területén végzem, lehetőség van üzemképtelen állapot értékmeghatározására is.

OLDTIMER-értékbecslés
Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!
http://www.koronaportal.hu

A Korona pénzrendszer bemutatása 1892-től a Pengő bevezetéséig a Korona Portál segítségével. Megtekinthető az összes vert korona és fillér érme évszám szerint, megtudhatjuk, hogy mennyit is ér egy-egy érme, illetve mely érmék a ritkábbak. Különleges Korona érmés tárgyak, és ékszerek illetve érmés borítékok is fellelhet aki benéz hozzánk!

Korona Portál - A Korona 1892-től a Pengőig!
Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!
http://www.pengoportal.hu

A Pengő pénzrendszer bemutatása 1926-tól a Forint bevezetéséig a Pengő Portál segítségével. Ritkaságok, régi pengős rolnik bemutatása, különleges pengő érmés csomagolt hivatalos kiadások, fórumozási lehetőség és sok más érdekesség a Pengő érmével kapcsolatban! Van lehetőség megtudni, hogy mennyit is ér egy Pengő érme!

Pengő Portál - A Pengő 1926-tól a Forintig!
LOGI-VÁR
http://www.logivar-fajatek.hu

A fa építőjáték 3 kicsi gerendatípust tartalmaz. A játék különlegessége hogy ezek az elemek kompatibilisek egymással (nincs szükség külön tető, ajtó és egyéb összekötő elemre), ezáltal a gyerekek bárhogyan kötik egymásba az alkatrészeket valami érdekes térbeli konstrukciót sikerül megalkotniuk. A legegyszerűbb építményekből kiindulva mint pl. karám, a legkomplikáltabb makettekig bármi megépíthető.

LOGI-VÁR
Régi retro játékok webáruháza
http://fantasmania.hu/retro-m-20.html

Retro játékok a Fantasmania Figura- Játékboltban! Áruházunkban figura érdekességek, ritka vagy régebbi játékok is megtalálhatóak, kis darabszámban. A figurákat, játékokat szöveges leírással látjuk el és saját készítésű képekkel (katalógusképek helyett ) töltjük fel, a jobb tájékozódás érdekében. Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Nézzen be webáruházunkba és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, gyűjtői figurák és gyermekjátékok nagy választékával várjuk!

Régi retro játékok webáruháza
Antik óra javítás
http://ora.ucoz.com/

Minden fajta óra javítása, elemcsere, szíj csere, üvegcsere, tok-szíj polírozása, antik óra javítás, felvásárlás. Felvásárolunk - Calvin Klein, Cartier,Certina, Citizen, Doxa, Festina,Fossil, Longiness, Police, Rado, Rolex, SecLuxusuhren, A. Lange & Söhne, Alain Silberstein, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Blancpain, Breguet, Breitling, Bulgari, Cartier, Chopard, Chronoswiss, Concord, Corum, Dubey & Schaldenbrand, Du Bois, Ebel, Eberhard & Co., Eterna, Fortis, Franck Muller, Gérald Genta, Girard-Perregaux, Glashütte Original, Hanhart, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Maurice Lacroix, Montblanc, Movado, Mühle, Nomos, Officine Panerai, Omega, Oris, Patek Philippe, Paul Picot, Philippe Charriol, Piaget, Porsche Design, Rado, Revue Thommen, Rolex, Sinn, Sothis, Tag Heuer, TechnoMarine, Tudor, Tutima, Ulysse Nardin, Union, Vacheron Constantin, Zenith, Tissot

Antik óra javítás
Magyar Pénzverő Zrt.
http://www.penzvero.hu

A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem az alábbi termékeket és szolgáltatásokat ajánlja megrendelői számára: Emlékérmek nemes- és színesfémből kiemelkedő eseményekre, évfordulókra, egyéb jelentős alkalmakra, egyedi kivitelezésben és egyedi igények szerint. Szerszámacélok vákuum-hőkezelése. 2003 őszétől vésnöktanulók gyakorlati képzése folyik a Magyar Pénzverő Zrt-nél, a legtapasztaltabb szakemberek irányításával.

Magyar Pénzverő Zrt.
PannonBook Antikvárium
http://www.pannonbook.hu

Antikvárium online, ahol a számtalan könyv, illetve könyvritkaság mellett kortárs festmények, metszetek, térképek, képeslapok és képregények is helyet kapnak. Webáruházunkból Ön otthonából is rendelhet, futárszolgálatunk olcsón, gyorsan házhoz szállít.

PannonBook Antikvárium
VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
http://veteranpark.hu

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására. A VeteránPark indulásakor több mint 200 veterán autó- és motormárka rövid leírása került fel az oldalra. A veterán márkaleírásokhoz kapcsolódóan pedig több mint 4000 veterán korú jármű neve és gyártási időszaka érhető el, melyekről új oldalon részletes leírás, bemutató készíthető.

VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
Hirdetések
Oldal leírása
regiseg.wyw.hu: Régiség katalógus. Antikvitás, antik tárgyak. Múzeumok, galéria, könyvek, szőnyeg, kerámia, bútor.
Gyűjteményünkben 194 válogatott régiség, antikvitás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 194 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15979