Régi autó > Régiség, antikvitás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Régi autó > 9 weboldal. Kategória leírása: Muzeális jellegű, veterán autókkal foglalkozó oldalak.

Tipp

Veterán autó
http://veteranauto.wyw.hu/

Wyw tematikus katalógus veterán autó kategóriában, az alábbi témakörökben: [Alkatrészek, kiegészítők kereskedelme] [Érdekességek, ritkaságok, cikkek] [Fórumok] [Hirdetések, apróhirdetések] [Képek, háttérképek, képrnyővédők] [Linkgyűjtemények, adatbázisok] [Oldtimer klubok, rajongói oldalak] [Oldtimer magazinok] [Oldtimer modellek, makettek] [Oldtimer múzeumok, kiállítások] [Restaurálás, felújítás (külföld)] [Restaurálás, felújítás (Magyarország)] [Veterán autók (külföldi portálok)] [Veterán autók (magyar portálok)] [Veterán autók bérlése] [Veterán autótípusok] [Veterán haszongépjárművek] [Veterán találkozók, versenyek] [Veteránautó adás-vétel]

Veterán autó
Szponzorált linkek
Tesztek
http://totalcar.hu/tesztek/#kat=924&tesztrovat=1

Veterán autók tesztjei. Acura Alfa Romeo Audi BMW Cadillac Chevrolet Korea Chevrolet USA Chrysler Citroën Dacia Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford FSO, FSM Gaz Honda Hummer Hyundai Iveco Jaguar Jeep Kia Lada Lamborghini Lancia.

Tesztek
veteran.hu
http://www.veteran.hu/

veteran.hu - A Veterán Autó és Motor című újság weboldala. ...

veteran.hu
VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
http://veteranpark.hu

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására. A VeteránPark indulásakor több mint 200 veterán autó- és motormárka rövid leírása került fel az oldalra. A veterán márkaleírásokhoz kapcsolódóan pedig több mint 4000 veterán korú jármű neve és gyártási időszaka érhető el, melyekről új oldalon részletes leírás, bemutató készíthető.

VeteránPark - veterán járművek enciklopédiája
Veterán Autócsodák
http://www.veteranautocsodak.hu/

Veterán Autócsodák az 50-es, 60-as, 70-es évekből...

Veterán Autócsodák
veteranauto.hu
http://www.veteranauto.hu/

Manapság egyre nagyobb divatja van a klasszikus autók birtoklásának és használatának...

veteranauto.hu
Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
http://www.eskuvoikocsi.hu/

Különleges élményben lehet része annak, aki veterán autóval akarja emlékezetessé tenni élete kimagasló eseményét. Igazi látványelem egy korabeli veterán autó, mely végig kíséri az esküvő napját. Gyakran több év után is felemlegetik a vendégek. Az esküvői képeken is nagyszerű kiegészítője az ifjú párnak. Nem igazán lehet átadni azt az érzést, amikor egy veterán autó begurult egy olyan polgármesteri hivatal elé, ahol torlódás miatt, már ott várakozott egy S Mercedes, egy Audi A8, egy Nissan Murano és egy strech limuzin. Több száz ember gyűlt össze megnézni azt az ifjú párt, amelyik a veterán esküvői kocsival érkezett. Vajon miért? :)

Veterán utóbérlés esküvőkre, rendezvényekre
OLDTIMER-értékbecslés
http://www.autoertekbecsles.hu

Hivatalos OLDTIMER értékbecslés Nyugat-európai adatbázis segítségével (ClassicData). Igazságügyi műszaki szakértő által készített, írásos szakvélemény. A magyarországi eklektikus veterán autó és motorkerékpár árak ismeretében segítség lehet a szakmailag elismert adatbázis felhasználása, a német anyavállalat szakértőjeként végzem ezt a tevékenységet. A kétszeres, leellenőrzött szakértői vizsgálat alapja a megfelelő, a piaci kereslet-kínálatot legjobban közelítő értékmeghatározásnak. ADÁS-VÉTEL esetén hívjon, hogy segíthessek! Tevékenységem az ország egész területén végzem, lehetőség van üzemképtelen állapot értékmeghatározására is.

OLDTIMER-értékbecslés
Trabant - Wartburg Klub
http://www.trabantklub.hu/twk/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=tud-43 ...

Cikkek, letöltések, találkotzók képei, galéria, linkek, cikkek...

Trabant - Wartburg Klub
Veterán autó-veterán motor
http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/ki61204/

Veterán autó-veterán motor. Milyen szabályok vonatkoznak rá?

Veterán autó-veterán motor
Hirdetések
Oldal leírása
regiseg.wyw.hu: Régiség katalógus. Antikvitás, antik tárgyak. Múzeumok, galéria, könyvek, szőnyeg, kerámia, bútor.
Gyűjteményünkben 194 válogatott régiség, antikvitás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 194 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15979